Grafisk powershopping for professionelle

rcgroup er et grafisk supermarked, hvor du finder alle kompetencer til dine grafiske kommunikationsløsninger – fra idé til færdigt produkt og på tværs af medier og platforme. Du finder hele seks virksomheder i rcgroup. Men vi kan servicere dig som én smidig leverandør, så du trækker på alle fordelene ved, at vi tænker i helheder, samarbejder indbyrdes og dermed sparer dig både tid, penge og ærgerlige fejl.

Hos rcgroup får du en fast kontaktperson, der styrer processen og koordinerer din opgave i overensstemmelse med din briefing – helt frem til den rettidige levering af din færdige løsning. I kraft af en række onlinebaserede services overleverer vi opgaverne med sikker hånd og alle data og detaljer i behold. Samtidigt gør de det let for dig at følge dit projekt og lægge genbestillinger, ligesom det sparer mandetimer, reducerer/fjerner fejl og højner kvaliteten af din færdige løsning. Og prisen – ja den er yderst konkurrencedygtig.

Værdiskabende totalleverandør

Vælg os som en værdiskabende totalleverandør – ikke mindst af løsninger til FMCG-markeder, hvor du med os i ryggen har allieret dig med en af markedets stærkeste spillere. Ring og fortæl os, hvad du har behov for – også når det virker stort og kompliceret. Med al sandsynlighed kan du få det i én pakke hos os.